Fej és arcvédők

Fej és arcvédők kínálata

Kiváló minőségű, praktikus fej és arcvédők. 100 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.

Fej- és arcvédő kínálat

Az mlsafety.hu webáruház fej- és arcvédő termékkínálatában a legjobb minőségű termékek kaptak helyet. Ennek köszönhetően kínálatunkban megtalálható:

Fej- és arcvédő termékek az mlsafety.hu-n

A megfelelő fej- és arcvédő termék kiválasztásához mindenképp érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen típusú védelemre is van szükségünk.

A megfelelő védelemmel rendelkező termék méret és anyagbeli összetételének megtalálásához érdemes munkatársainkkal felvennie a kapcsolatot, akik szívesen állnak segítségére bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

Fej- és arcvédő termékek vásárlása

Abban az esetben ha kérdése lenne a vásárlás során valamely termékünkkel, vagy annak elérhetőségével kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken:

Amennyiben úgy érzi megtalálta a megfelelő terméket, akkor nem kell mást tennie, mint a „Kosárba” gombra kattintva megadnia adatait és munkatársaink a lehető leghamarabb igyekeznek szállításra átadni a kiszemelt terméket.

Szállítási költségek

A biztonságos szállítás érdekében webáruházunk a legmegbízhatóbb csomagszállítási módot kínálja Önnek, mely felhasználóbarát, rugalmas és természetesen gyors.

A szállítási költségek a rendelés végösszegétől függően változhatnak, erről a szállítási információk alatt találhat bővebb információt.

Fizetési módok

Webáruházunk természetesen a fizetés terén is igyekszik a vevők kényelmében járni ezért az alábbi fizetési módok mindegyike elérhetők:

  • készpénzes utánvétel
  • bankkártyás utánvétel