Munkavédelmi papucsok, klumpák

Munkavédelmi papucs kínálat

Kiváló minőségű, praktikus munkavédelmi papucsok és klumpák számos méretben és védelemmel.

Ráadásul 100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást is biztosítunk vevőink részére!


8termék18
8termék18

Munkavédelmi papucsok az mlsafety.hu-n

Az mlsafety.hu webáruház munkavédelmi papucs kínálatában a legjobb minőségű termékek kaptak helyet. Ennek köszönhetően kínálatunkban biztosan megtalálhatók az alábbi védelmi szinttel rendelkező lábbelik:

  • SB
  • OB

A megfelelő munkavédelmi papucs kiválasztásához mindenképp érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen típusú védelemre is van szükségünk.

Kínálatunkban a legmegbízhatóbb munkavédelmi papucs gyártók termékei kaptak helyet, mint a:

  • Cerva
  • Coverguard

A megfelelő védelemmel rendelkező termék méret és anyagbeli összetételének megtalálásához érdemes munkatársainkkal felvennie a kapcsolatot, akik szívesen állnak segítségére bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

Munkavédelmi papucsok vásárlása

Abban az esetben ha kérdése lenne a vásárlás során valamely termékünkkel, vagy annak elérhetőségével kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken:

Amennyiben úgy érzi megtalálta a megfelelő terméket, akkor nem kell mást tennie, mint a „Kosárba” gombra kattintva megadnia adatait és munkatársaink a lehető leghamarabb igyekeznek szállításra átadni a kiszemelt terméket.

Szállítási költségek

A biztonságos szállítás érdekében webáruházunk a legmegbízhatóbb csomagszállítási módot kínálja Önnek, mely felhasználóbarát, rugalmas és természetesen gyors.

A szállítási költségek a rendelés végösszegétől függően változhatnak, erről a szállítási információk alatt találhat bővebb információt.

Fizetési módok

 Webáruházunk természetesen a fizetés terén is igyekszik a vevők kényelmében járni ezért az alábbi fizetési módok mindegyike elérhetők:

  • készpénzes utánvétel
  • bankkártyás utánvétel
Szűrés
Ár
 (Ft)
5 190 Ft - 12 690 Ft
Gyártó
Minősítés
Szín