Munkavédelmi szandál

Munkavédelmi szandál kínálat

Kiváló minőségű, praktikus munkavédelmi szandálok számos méretben és védelemmel.

Ráadásul 100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást is biztosítunk vevőink részére!


 

Munkavédelmi szandálok az mlsafety.hu-n

Az mlsafety.hu webáruház munkavédelmi szandál kínálatában a legjobb minőségű termékek kaptak helyet. Ennek köszönhetően kínálatunkban biztosan megtalálhatók az alábbi védelmi szinttel rendelkező lábbelik:

  • S1
  • S1P
  • O1

A megfelelő munkavédelmi szandál kiválasztásához mindenképp érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen típusú védelemre is van szükségünk.

Kínálatunkban a legmegbízhatóbb munkavédelmi szandál gyártók termékei kaptak helyet, mint a:

  • Coverguard
  • FF Fridrich & Fridrich
  • Panda

A megfelelő védelemmel rendelkező termék méret és anyagbeli összetételének megtalálásához érdemes munkatársainkkal felvennie a kapcsolatot, akik szívesen állnak segítségére bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

Munkavédelmi szandálok vásárlása

Abban az esetben ha kérdése lenne a vásárlás során valamely termékünkkel, vagy annak elérhetőségével kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken:

Amennyiben úgy érzi megtalálta a megfelelő terméket, akkor nem kell mást tennie, mint a „Kosárba” gombra kattintva megadnia adatait és munkatársaink a lehető leghamarabb igyekeznek szállításra átadni a kiszemelt terméket.

Szállítási költségek

A biztonságos szállítás érdekében webáruházunk a legmegbízhatóbb csomagszállítási módot kínálja Önnek, mely felhasználóbarát, rugalmas és természetesen gyors.

A szállítási költségek a rendelés végösszegétől függően változhatnak, erről a szállítási információk alatt találhat bővebb információt.

Fizetési módok

 Webáruházunk természetesen a fizetés terén is igyekszik a vevők kényelmében járni ezért az alábbi fizetési módok mindegyike elérhetők:

  • készpénzes utánvétel
  • bankkártyás utánvétel
Szűrés
Ár
 (Ft)
6 990 Ft - 32 690 Ft
Gyártó
Minősítés